opc_loader
F.A.Q. (VEEL GESTELDE VRAGEN):
 
Hoe moet je de aangekochte bladmuziek downloaden?
Na de betaling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link naar je account.
Je kunt (na betalingsbevestiging) ook rechtstreeks naar je account gaan en op "mijn orders" klikken. Onderaan verschijnen dan in oranje de diverse downloadlinks. Let op: als je meerdere nummers of partijen hebt gekocht staan er ook meer links.
 

Aanklikken en "opslaan als" kiezen, mapje kiezen en opslaan. Je kunt ook op de link gaan staan en op de rechtermuisknop klikken, dan "doel opslaan als" aanklikken. Heb je meerdere keren op downloaden geklikt en kun je ze niet vinden? Geen paniek, de downloads staan altijd ergens op je computer, maar waar.......? Dat is per gebruiker/instelling verschillend. Je kunt de files het beste in een eigen mapje opslaan. Rechter muisknop en "opslaan als" gebruiken.

 
Kun je de bladmuziek ook bekijken?
Ja, vrijwel alle nummers/arrangementen zijn te bekijken. Het is meestal de leadpartij (melodie). Klik dan op  om de PDF file te bekijken (denk wel om het Copyright!!)  Acrobat Reader kun je gratis downloaden van: ADOBE (t.b.v. de PDF files, dus ook bladmuziek die je gedownload hebt)
 
Kun je de nummers/arrangementen ook beluisteren?
Ja, de meeste nummers kunnen worden beluisterd. Klik dan op  om de MP3 file te beluisteren. Het beste kun je dit beluisteren met een koptelefoon.
 
Kun je ook vanuit het buitenland bestellen en downloaden?
Ja, er kan vanuit het buitenland worden besteld, we hebben veel Belgische, maar ook Duitse klanten.
 
Menu